miércoles, 16 de octubre de 2013

La força del talent. Cicle #Cinema #Barcelona


Feministes de Catalunya compartiex aquest magnífic projecte impulsat per  la Regidoria de Dones i drets civils de l'Ajuntament de Barcelona   amb la col·laboració de Drac Màgic

La programació que us presentem recull una sèrie de llargmetratges que comparteixen una mateix motiu central: la posada en escena del talent femení i la seva força en l’avenç de la humanitat. A través d’aquesta selecció fílmica es manifesten, des de diferents aproximacions i estils, un seguit d’exemples de dones singulars que des de la creació artística o científica o des del seu lideratge intel·lectual i vital van il·luminar la societat del seu temps i segueixen sent referents del saber en els nostres dies. Al costat d’aquestes pel.lícules n’hem seleccionat també unes altres que mostren la cara més anònima, però no menys transcendent, d’aquest talent, que també afavoreix la transformació i millora de la societat.

Esperem que aquest CICLE DE CINEMA DE BARCELONA sigui del vostre grat i que esdevingui una bona oferta cultural per a les vostres agendes i per a l’agenda de la ciutat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario