jueves, 7 de enero de 2016

#COMUNICAT Feministes de Catalunya denuncia radicalment l'assetjament a #dones polítiques



Feministes de Catalunya denuncia radicalment l'assetjament que en les darreres setmanes estan patint dones que es dediquen a l'acció política  des de diferents partits, plataformes i col.lectius . És intolerable que la resposta a legítims posicionaments  sigui a través d'insults clarament masclistes  que pretenen el descrèdit personal i intel·lectual de les dones. 

Afirmem rotundament que es tracta d'un tipus de violència masclista que ha de ser rebutjada i perseguida. Una violència masclista que pretén intimidar i desincentivar el desafiament que en realitat suposa, encara per alguns, la irrupció de la veu i el fer de les dones en l'espai de la política.

Des de Feministes de Catalunya expressem el nostre rebuig més absolut a tot tipus de violència masclista i expressem també el nostre suport a les dones que estan exercint amb professionalitat, valentia i dignitat les seves responsabilitats en la vida política del nostre país.

Així mateix exigim que, tant des de la societat civil com des d'instàncies governamentals i jurídiques es persegueixi aquest tipus d'actuacions que són l'expressió d'un patriarcat agressiu i bel·ligerant que no pot ser emparat ni tolerat. 


Feministes de Catalunya. 7 de gener de 2016





4 comentarios:

  1. I tant noies, stic totalment d acord!. Núria Cornet

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dejar de luchar por esa causa , porque estáis muy equivocadas , hoy los oprimidos somos los hombres .
      se nos puede agredir, vejar , maltratar sin ningún tipo de respuesta legal .
      los chistes de violencia contra la mujer ni se mencionan ya que se te tiran encima pero los de mutilación genital masculina son graciosos
      incluso se entrevista en un programa a una mujer que corto el pene a su marido por serle infiel ,tratandola como una heroína , pongamos que sucede al revés . !!!terrorismo machista !!! feminicidio!!!!! machista!!!!!!!
      es injusto para la mitad de la población y si no cambiamos el rumbo no cambiaremos realmente las cosas ya que solo catalogais la gente por el sexo y las leyes son diferentes para los sexos , eso se debe cambiar .
      busquemos la igualdad real y dejar la desigualdad que es lo que hacéis conscientes o no

      Eliminar
  3. Les dones no som violentes i no paguem a ningú ni a cap polític sigui home o dona. El cartell del Parc Taulí és masclista i totes les dones ens hauríem de sentir indignades. No més manipulació de les dones (encara que els manipuladors diguin ser feministes)

    ResponderEliminar